ЈАВНИ ФОРУМ

децембар 16, 2013 у рубрици АКТУЕЛНО, ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, ПРОГРАМИ аутор Уредник

GIZ/AMBEROУ среду, 18. децембра 2013. године, у Народном музеју Краљево, са почетком у 15 часова и 30 минута, Град Краљево и Дирекција за планирање и изградњу Краљево организују „Јавни форум“ у вези израде „Стратегије интегралног урбаног развоја централне градске зоне Краљева“. Циљ је да се прикупе идеје и размене мишљења о будућем изгледу централне градске зоне,  дефинише визија Краљева 2030. године и информишу грађани о текућем процесу израде Стратегије.
Израда „Стратегије интегралног урбаног развоја централне градске зоне Краљева“ се реализује у оквиру GIZ – овог пројекта, који финансира Влада Савезне Републике Немачке, а која од 2010. године успешно спроводи конзорцијум немачких консултантских фирми AMBERO Consulting и ICON institute у сарадњи са локалним и националним партнерима. Главни политички партнер у реализацији пројекта је Министарство грађевинарства и урбанизма Републике Србије.
Форум ће бити отворен изложбом „Мој град у будућности“ и поздравним говор Драгана Јовановића, градоначелника Краљева и Харалда Милера, руководиоца пројекта GIZ/AMBERO . Прилог Краљевачке телевизије.