Народни музеј Краљево чува приватност свих посетилаца сајта www.nmkv.rs (у даљем тексту: Сајт) и штити личне податке посетилаца сајта. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Информације које добијамо од вас

У начелу можете посетити овај сајт без откривања било какве информације о себи. Наши сервери сакупљају имена домена, али не адресе е-поште посетилаца сајта. На појединим деловима нашег сајта можемо затражити личне информације о вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је остављање коментара. Ово чинимо путем употребе онлајн формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-поштом. Информације које добијемо од вас могу укључивати ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или адреса е-поште. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

Употреба сакупљених информација

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо вас лично идентификовали, већ да би на основу те и других информација измерили број посета сајту, просечно време проведено на сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег сајта и унапредили његов садржај. У случају када од вас затражимо друге личне информације, као што су ваше име и адреса е-поште, тражићемо ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. У случају да се предомислите и не желите да вас контактирамо у будућности, молимо вас да нас о томе обавестите.

Откривање информација

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а може им приступити аутор сајта, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења

Малолетни корисници

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

Други сајтови

Сајт Народног музеја Краљево може садржати линкове за друге сајтове или интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим сајтовима користећи дате линкове, оператери ових сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше. Информације на овом сајту могу се променити без претходног упозорења.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest