Хвала што сте посетили сајт Народног музеја у Краљеву (у даљем тексту Народни музеј Краљево). Ваш приступ, као и коришћење ових интернет страница (у даљем тексту: сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем овог сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо вас да напустите сајт.

Власништво садржаја

Сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал, материјал који је доступан за преузимање и остали материјали на овом сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво сајта Народног музеја Краљево или су на сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Народни музеј Краљево ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба сајта

Садржај сајта може садржати нетачне податке или грешке у коду. Промене на сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, аутор сајта се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом сајту. Такође, аутор сајта не гарантује да ће сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте. Треба да се посаветујете са одговарајућим стручњаком ако вам је потребан специфичан савет прилагођен вашој ситуацији. Подаци који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени и о томе ће корисник који оставља податке бити обавештен. Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање података.

Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени. Уредништво сајта Народног музеја Краљево има право да не одобри коментаре који су увредљиви, који позивају на расну и етничку мржњу и не доприносе нормалној комуникацији између читалаца и посетилаца сајта.
Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одражавају ставове аутора сајта Народног музеја Краљево.

Изузеће од одговорности

Сајт користите на сопствени ризик. Сајт Народног музеја Краљево није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем сајта или његовог Садржаја.

Линкови са сајтовима трећих лица

Сајт може садржати линкове других сајтова или интернет страница чији власник или корисник није Народни музеј Краљево. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би вама пружили што више информација. Сајт Народног музеја Краљево не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Народни музеј Краљево не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим сајтовима. Ако успоставите везу са таквим сајтовима преко линка на нашем сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Народног музеја Краљево.

Измена услова коришћења

Народни музеј Краљево може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви нећете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

Pin It on Pinterest